FAQ

Vad ingår i kitet?
• 30 ml gel
• Instruktioner
• Kraftfull Led-lampa

Kan man köpa endast refill? 
Ja, du kan enkelt köpa en flaska med 30ml gel i vår webbshop.

 Är era produkter veganska?
Ja, dem är helt veganska och vissa produkter är även helt ekologiska.

Kan man bleka broar, kronor och fasader?
Eftersom gelen är skonsam och inte ändrar emaljens struktur tar den endast bort missfärgningar. Vilket betyder att den även kan ta bort den missfärgning som finns på eventuell lagning av konstgjort material.

Kan man få ilningar eller andra besvär?
Vår tandblekning innehåller inte väteperoxid utan det blir en frisättning på mindre än 0.1% under processen. Den är PH-neutral och skonsam mot tandkött och emalj.

Innehåller gelen väteperoxid?
Nej! Det verksamma ämnet är natriumkarbonat. Produkten följer svensk samt europeisk lag gällande kosmetisk tandblekning, och vi är stolta över vår Europaproducerade kvalitetsgel.

När ska man inte bleka sina tänder?
Du skall inte bleka dina tänder om du är gravid, ammar eller genomgår kemoterapi. Samt avsluta eventuella behandlingar hos tandläkaren. Om du är osäker kan du rådgöra med din läkare.

Vilket resultat kan man förvänta sig?
Vår skonsamma tandblekning ger 2-9 nyanser vitare tänder. Resultatet är individuellt.

Vad missfärgar tänderna?
Vanligtvis mörknar tänderna med åren. Missfärgningar orsakas bland annat genom mat, dryck och den allmänna munhygien. Kaffe, te, tobak, vin, soja samt vissa kryddor missfärgar också dina tänder. Andra typer av missfärgningar kan orsakas av exempelvis slag eller olycka, mediciner och vissa sjukdomar.

Vad ska man tänka på innan en tandblekning?
Alla resultat är individuella och påverkas av munhygien samt tandens utgångsläge. Du bör ha rengjorda tänder och sedan följa instruktionerna till kitet. Första omgången rekommenderar vi behandlingstid 15min×3.

Vad ska man tänka på efter en tandblekning?
Tänk på att inte äta konstgjorda eller naturliga färgämnen 15 min efter behandling. Tobak och starka färgämnen bör alltid begränsas för ett hållbart vitare leende.

Är ni ett Svenskt företag?
Vi är ett helt svenskt företag. Med 200 salonger och kliniker är vi ledande på den svenska marknaden inom kosmetisk tandblekning på klinik/salong. Vårt hemmakit innehåller 30ml gel (ca 5ggr så mycket än andra kit), samt en kraftfull Led-lampa som passar alla telefoner.